Tietoa yrityksestäPalveluihimme kuuluu
  • eri metallien osto ja myynti.
  • romuautojen virallinen vastaanottopiste.
  • suoritamme metallisten rakenteiden ym purkutöitä
  • Vaihtolavojen ja keräilyastioiden toimitus

Pohjanmaan Metallivälitys Oy on vuonna 2003 perustettu Kristiinan Romu Oy:n sisaryhtiö, romuliike, jonka toimialaa ovat kaikenlaisen metallin kierrätys, tukkumyynti ja käyttöraudan myynti. Yritys sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella ja on siten keskeisellä paikalla, koska erilaisia metallialan yrityksiä on alueella runsaasti. Yritys työllistää 10 henkilöä ja kesäaikaan enemmänkin.

Huhtikuun alusta 2014 yritys on avannut toimipisteen myös Laihialle.

Yritys on Romukeskus Oy:n auditoima yritys, joka toimittaa romua mm. Suomen terästeollisuudelle ja valimoille.

Valtuutettuna romuautojen vastaanottopisteenä yritys on toiminut syksystä 2004 alkaen. Yhtiöllä on Länsi-Suomen Ympäristökeskuksen myöntämät ympäristö- ja ongelmajäteluvat ja sillä on käytössään ISO 9003-laatujärjestelmä.

Yritys ostaa metalliromua pääasiassa eri metallialan yrityksiltä sekä yksityisiltä. Romuliikkeellä on käytössään useita vaihtolavavarusteista kuorma-autoa perävaunuineen, 50 tn:n autovaaka ja erilaisia materiaalinkäsittelyyn tarkoitettuja koneita, leikkureita ja leikkaava paalain.

Esimerkiksi vuonna 2008 yritys leikkasi, paalasi, lajitteli noin 15 miljoonaa kiloa metallijätettä, josta suurin osa toimitettiin kotimaan terästehtaille ja valimoille.contpics/2.jpg
 
 Pohjanmaan Metallivälitys Oy, Linjatie 5, 61850 Kauhajoki, Puh. 06-2322002, Gsm. 040 555 0234